Welke plug-in past bij u?

Onze plug-ins zijn beschikbaar voor webshops die draaien op WooCommerce en Magento. In de toekomst zullen we steeds meer platformen ondersteunen. Al onze software ontwikkelen we in huis. Kies de juiste plug-in voor uw platform, start met downloaden en haal uw activeringscode op. Die voert u in bij de accountgegevens in de plug-in. Klaar? Dan kunt u meteen aan de slag.

Woocommerce of Magento

Geef uw klanten grip op hun bestelling

Met onze afleveropties in uw webshop laat u klanten zelf bepalen waar en wanneer ze hun bestelling ontvangen. De plug-ins zijn goed nieuws voor uw business: hoe meer afleverkeuzes, hoe beter de klantervaring en hoe hoger uw omzet. Bepaal zelf welke verzendopties u aan uw klanten wilt aanbieden en welke kosten u hiervoor rekent.

Zelf labels printen

Verzendlabels print u heel makkelijk direct vanuit uw webshop. Voor zendingen binnen België, maar ook naar de rest van Europa.

Plug & Play

Onze software installeren? Dat is zo geregeld. Download de plug-in voor uw webshop, test de verbinding en kies welke services u aan uw bezoekers wilt tonen.

Extra services

U heeft keuze uit extra verzendopties. Denk bijvoorbeeld aan verhoogde aansprakelijkheid of een handtekening voor ontvangst.

Handige afleveropties

Ophalen in een DHL ServicePoint, levering aan huis, op werkdagen of op zaterdag, niet bij de buren leveren… Uw ontvanger kiest zelf!

Personal touch

U bepaalt zelf de prijs die u vraagt per afleveroptie. Zo personaliseert u de plug-in in een handomdraai.

Premium support

Heeft u vragen over onze plug-ins? Het IT team van DHL Parcel ontwikkelt ze zelf en helpt u graag verder.

Plug-ins installeren: zo werkt het

In een paar stappen koppelt u de plug-in aan uw webshop. We laten u zien hoe het werkt. Bekijk hier hoe u de plug-in voor WooCommerce installeert en gebruikt.

Vraag het onze experts
Hoe kunnen we u helpen?

Heeft u een vraag over onze plug-ins of wilt u graag advies? Bijvoorbeeld over welke opties u heeft en hoe u ze integreert in uw online platform. Laat uw gegevens achter, dan nemen we contact met u op.

Schakel een expert in